Serveis


Guia de serveis que oferim des de l’Ajuntament. Internet, consultori mèdic, etc. Tots els serveis per viure comodament al nostre municipi.

CONSULTORI MÈDIC MUNICIPAL


Servei de consultori mèdic cada 15 dies a l’edifici de l’Ajuntament. Consultar a l’Ajuntament per saber els dies en que hi ha consulta.

Horari: Dijous a partir de les 13 hores del migdia (Cada 15 dies).
Adreça: Plaça Major, 1. Edifici de l’Ajuntament.


SERVEI D’ASSISTÈNCIA DEL CONSELL COMARCAL DE LA SEGARRA


Tècnica: Blanca Coberó
Horari: Dijous de 10 a 14 hores del matí.
Adreça: Plaça Major, 1. Edifici de l’Ajuntament.


INTERNET


L’ajuntament d’Estaràs disposa d’una xarxa d’Internet pròpia per a tots els veïns que ho sol·licitin. Aquesta xarxa forma part de l’associació guifi.net (xarxa estesa per tot Catalunya) amb l’objectiu de donar cobertura d’internet a tots els pobles.

L’orografia irregular del nostre municipi, pobles situats a la solana a nivell de la vall, dificulta sensiblement la captació de les ones de comunicació, la qual cosa suposa internet lenta, poca velocitat i cara, i es tradueix en la dificultat de gaudir d’aquest servei bàsic, en unes condicions acceptables.

L’ajuntament considera que per a un bon desenvolupament i creixement del municipi es necessita oferir aquest servei. Motiu pel qual, des del consistori s’ha apostat per crear aquesta xarxa.

Ja són tres els nuclis que operen amb aquest sistema. La quota és de 16 € al mes. Qualsevol persona o família interessada en donar-se d’alta o demanar més informació cal que s’adreci a l’ajuntament.

e-mail: guifi.estaras@gmail.com.


RECOLLIDA PILES, TÒNERS I CARTUTX TINTA


L’ajuntament disposa de contenidor de recollida de piles usades. Podeu trobar el contenidor a l’oficina. També es recolliran els tòners de les fotocopiadores i els cartutx de tinta de les impressores.