Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada de Municipi a Estaràs

El passat diumenge 14 d’abril es va celebrar a Estaràs la Trobada de Municipi, on veïns de Vergós Guerrejat, Gàver, Ferran, Alta-Riba i Estaràs es van reunir per passar un dia assolellat de festeig plegats.

Imatge del moment de la trobada
Imatge del moment de la trobada

DIVENDRES 19 ABRIL 2024

Després de diversos anys d’aturada, aquest esdeveniment va tornar a celebrar-se amb 71 assistents d’entre els pobles del municipi.

El dia va començar amb l’actuació de màgia i humor presentada pel Magic Duo, on tant petits com grans es van divertir amb un espectacle ple de trucs i il·lusions. A l’hora de dinar tots els veïns es van reunir al voltant de les taules per compartir una deliciosa fideuà marinera preparada pel servei de càtering de Molta Teca.

Per posar fi a aquest jornada, el grup de música balaguerí Ksonronda va oferir un concert on tothom va gaudir de les seves cançons de gresca i la seva energia desbordant. Fins i tot els més atrevits van sortir a ballar les últimes cançons.

L’alcalde Jordi Duocastella va fer èmfasi en que aquest tipus d’esdeveniments son una gran oportunitat perquè tots els habitants del municipi es coneguin i s’enforteixin les relacions entre els pobles.

Esperem tornar-nos a trobar en futures edicions!

Fes clic AQUÍ per veure totes les imatges de la trobada.